Spyflugan Astrid.

av Åsa

9172215283.jpg

Tänk att komma på en idé om att skriva en bilderbok ur en spyflugas perspektiv och att sedan göra det och lyckas! Detta har Maria Jönsson gjort och boken heter Spyflugan Astrid. Det är en helt underbar bilderbok där man riktigt flyger med Astrid genom hela boken, upp och ner och hit och dit. Och man får följa med Astrid på äventyr i vardagen, som när hon flyger förbi varma rutan (ugnen) för att se om det händer något där… Till min stora glädje gavs denna underbara bok ut i en ny upplaga av förlaget En Bok För Alla nu i mars (som Pernilla skrev om igår), vilket innebär att många kan ta del av den för en billig peng.

Annonser

2 kommentarer to “Spyflugan Astrid.”

  1. Spyflugan Astrid är en riktigt dålig bok då den inte överaskar eller har nån humor. Nån djupare mening finner man inte heller. Typisk svensk att nån tycker ”bra” också ska alla tycka lika. Ibland blir man less på svensk barnboks idyllen.

    skit tristbok köp den inte!

  2. Jag tycker fortfarande att det är en härlig bok! Med humor. Någon djupare mening kan jag väl hålla med om att boken inte har. Men måste alla böcker ha det? Kan det inte få finnas böcker som bara är roliga? Dessutom tycker jag det är härligt när text och bild verkligen samspelar som i en här boken, där text och bild går i varandra och anpassas efter varandra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: