Dag 25 – Karaktär jag kan relatera till mest.

av Sandra

En dag, omslag

Svår rubrik! Och kanske inte alltid något man vill erkänna. Hur som helst läste jag nyligen En dag av David Nicholls och kom emellanåt på mig själv med att identifiera mig med Emma. Ingen närmare analys på det.

Men läs boken! Vi får följa Emma och Dexter under 20 år, men endast en dag under varje år. De träffas första gången när de är i tjugoårsåldern, de har just tagit examen och tillbringar natten tillsammans. Därpå följer alltså nedslag i Emmas och Dexters liv under de kommande 20 åren med allt vad de för med sig av vänskap, kärlek och både mer och mindre lyckade karriärer. Smart upplägg tycker jag! Lika mycket skratt som tårar utlovas. Det kändes lite som att läsa en film och faktum är att författaren även skrev manus till Kalla fötter, en av mina absoluta favorittv-serier. Gillade ni det gillar ni det här. Och jodå, En dag har också filmatiserats, svensk premiär i höst!

Vad håller vi på med? Läs mer om 30 days of books här.

2 Responses to “Dag 25 – Karaktär jag kan relatera till mest.”

  1. Hello! Quick question that’s totally off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My blog looks weird when viewing from my apple iphone. I’m
    trying to find a theme or plugin that might be able to fix this problem.
    If you have any recommendations, please share.

    Thanks!

Trackbacks

Lämna en kommentar